Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Tiramisu

vikoca receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3665-vikoca
Tiramisu
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Tiramisuk , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

vikoca vikoca receptje

Elkészítés

Elkészítés

Főzzük le a kávét, hagyjuk hűlni.
6 darab tojássárgáját keverjünk össze 5 evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral. Adjuk hozzá a mascarponét, a rumot és verjük kemény habbá.
Ezek után a 6 darab tojásfehérjét keverjük el 1 evőkanál cukorral és verjük kemény habbá. Akkor jó, ha a tálat a fejünk felé tartva nem esik ki a hab :) Ezt óvatosan keverjük bele a tojássárgás krémhez, úgy hogy ne törjön össze.
Vegyük elő egy tálat (én jénaiban szoktam), a babapiskótát és a kávét.
A legalsó réteg a babapiskóta. Mártsuk bele a kávéba és tegyük a tál aljába. Erre jön egy réteg krém, majd még egy réteg babapiskóta és végül a tetejére krém.
A tetejét szórjuk meg kakaóval és tegyük be pár órára a hűtőbe, hogy jól összeérjen.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!