Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Hamis epres tiramisu

Zerika receptje https://www.sutnijo.hu/profil/17150-zerika
Hamis epres tiramisu
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Tiramisuk , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

Zerika Zerika receptje

Elkészítés

Elkészítés

3 dl tejbe belekeverjük az amarettot.
A krémport elkészítjük a csomagoláson leírtak szerint.
Egy szögletes (15x30 cm) üvegtálba belerakosgatunk egy réteg tejben megforgatott babapiskótát.
A tetejét megkenjük az eperdzsem felével, majd rásimítjuk a krém felét.
Ezt a rétegzést megismételjük még egyszer.
A tetejére piskóta morzsát szórunk.
Letakarjuk folpackkal, hűtőbe tesszük egy pár órára.

Tálalás

Tálaláskor díszíthetjük tejszínhabbal, eperrel.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!