Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Hamis epres tiramisu

Zerika receptje https://www.sutnijo.hu/profil/17150-zerika
Hamis epres tiramisu
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Tiramisuk , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

Zerika Zerika receptje

Elkészítés

Elkészítés

3 dl tejbe belekeverjük az amarettot.
A krémport elkészítjük a csomagoláson leírtak szerint.
Egy szögletes (15x30 cm) üvegtálba belerakosgatunk egy réteg tejben megforgatott babapiskótát.
A tetejét megkenjük az eperdzsem felével, majd rásimítjuk a krém felét.
Ezt a rétegzést megismételjük még egyszer.
A tetejére piskóta morzsát szórunk.
Letakarjuk folpackkal, hűtőbe tesszük egy pár órára.

Tálalás

Tálaláskor díszíthetjük tejszínhabbal, eperrel.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató