Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sós gofri

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sós gofri

25 dkg liszt
1 dl olaj
2 tojás
3 közepes főtt krumpli /összetörve hidegen/
kevés víz
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A krumplikat megfőzni és krumplinyomón átnyomni, hűteni.

Elkészítés

A hozzávalókat kézi robotgéppel összedolgoznom, (a tészta folyadék szükséglete a krumplitól függ, sűrű palacsintatészta állagúnak kell lennie) és azonnal süthető a gofrisütőben.

Tálalás

Kb. 6-8 gofri

Tárolás

Frissen a legfinomabb.

Alternatív elkészítés

Magában is finom, de kenyérhez hasonlóan lehet rátenni feltéteket.
Sós gofri

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!