Sonkás-lilahagymás gofri
Hozzávalók
Sonkás-lilahagymás gofri
A sütő kikenéséhez:
Elkészítés
Előkészítés
A lila hagymát és a sonkát apróra kockázzuk, a petrezselyemlevelet apróra vágjuk.
Elkészítés
Beleszórjuk a lila hagymát, a sonkát, a petrezselyemlevelet, majd belezúzzuk a fokhagymát.
A lisztbe szórjuk a sütőport, a sót, a borsot, a szerecsendiót, és alaposan összekeverjük.
A tojásos masszához fokozatosan adagoljuk a lisztet, és kavargatjuk. Végül hozzáöntjük a tejet.
A sütőt felforrósítjuk, az első gofri előtt kevéske olajjal kikenjük.
A masszából merünk a sütőbe, pár perc alatt megsütjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Sonkás-lilahagymás gofri
Hozzávalók
Sonkás-lilahagymás gofri
A sütő kikenéséhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A lila hagymát és a sonkát apróra kockázzuk, a petrezselyemlevelet apróra vágjuk.
Elkészítés
Beleszórjuk a lila hagymát, a sonkát, a petrezselyemlevelet, majd belezúzzuk a fokhagymát.
A lisztbe szórjuk a sütőport, a sót, a borsot, a szerecsendiót, és alaposan összekeverjük.
A tojásos masszához fokozatosan adagoljuk a lisztet, és kavargatjuk. Végül hozzáöntjük a tejet.
A sütőt felforrósítjuk, az első gofri előtt kevéske olajjal kikenjük.
A masszából merünk a sütőbe, pár perc alatt megsütjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?