Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Kapros töltött lepény

monci1977 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/2435-monci1977
Kapros töltött lepény
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Sós tészták , Kelt tészták
Másodlagos kategória: Lepények , Egyéb kelt tészták

Hozzávalók

Tésztához

  • 50 dkg liszt
  • 2-3 ek olaj
  • 5 dkg élesztő
  • 1.5 dl tej
  • cukor

Töltelékhez

  • 0.5 kg szárazabb darált hús

Fűszerek

  • pirospaprika
  • vegeta
  • bors
  • fokhagyma

Tetejére

  • tejföl
  • kapor
monci1977 monci1977 receptje

Elkészítés

Elkészítés

Az élesztőt megfuttatjuk cukros tejben.Hozzáadjuk a többi hozzávalót és alaposan összegyúrjuk.Duplájára kelesztjük.Összegyúrjuk és 2 részre osztjuk.Téglalappá nyújtjuk,és a tepsibe tesszük. Egy tálban összekeverjük a darált húst a fűszerekkel és a tésztára tesszük.A tölteléket befedjük a másik tésztalappal.A tejfölben elkeverjük a kaprot és ráöntjük a tésztára.Előmelegített sütőben készre sütjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!