Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Köles lepényke

Rezuka receptje https://www.sutnijo.hu/profil/2981-rezuka
Köles lepényke
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Sós tészták
Másodlagos kategória: Lepények

Hozzávalók

  • 1 pohár tejföl (kicsi)
  • 3 pohár párolt köles (a tejfölös)
  • 1/2 p. liszt
  • 1 tojás
  • ízlés szerint fűszerek, pl petrezselyem
Rezuka Rezuka receptje

Elkészítés

Előkészítés

Párolt köles elkészítési módja a köles palacsinta receptemnél található.

A hozzávalókat összekeverjük, olajjal vagy vajjal vékonyak kikent forró serpenyőben kis lepénykéket sütünk belőle.
Ízlés szerint lehet fűszerezni, ha köretnek tálaljuk, akkor a hússal harmonizáló fűszerrel.
Petrezselyemmel (friss!) különösen finom!

Tálalás

Önmagában fogyasztva kis tejföllel, salátafélékkel, zöldségekkel egészséges reggeli, vagy vacsora. De húsfélék mellé is tökéletes, különleges köret.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!