Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Magyaros pizza gazdagon

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tésztához:

0,5 kg liszt
2,5 dkg élesztő
2,5 dl tej
1 ek cukor
1 kk só

Tepsihez:

zsír
liszt

Feltéthez:

20 dkg párizsi
20 dkg füstölt főtt tarja
10 dkg szárazkolbász
1 nagy vöröshagyma
2 ek olaj
2 dl sűrített paradicsom
csipet oregánó
csipet só
csipet bors
2 ek liszt
1 marék lilahagyma
1 marék kukorica
1 marék vörös Kidney bab
2 marék reszelt trappista sajt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A tepsit kizsírozzuk, lisztezzük.

Elkészítés

Az élesztőt a langyos tejben felfuttatjuk, amihez hozzáadjuk a cukrot.
A lisztet egy tálba tesszük és hozzáöntjük az élesztős tejet, a sót.
Addig dagasztjuk, amíg a tészta össze nem áll és már nem ragad a kezünkhöz.
Meleg helyen egy órát kelesztjük.
A párizsit és a tarját apró kockákra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
A hagymát nagyobb kockákra vágjuk és olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felvágottakat (kolbász kivételével) és pár percig együtt pirítjuk. Felöntjük a paradicsomlével, teszünk bele sót, borsot, oregánót, majd két evőkanál liszttel besűrítjük.
Amint megkelt a tészta, belenyomkodjuk a tepsibe, a paradicsomos szószt egyenletesen elkenjük rajta.
Rárakjuk a kolbász karikákat.
Rászórjuk a kukoricát, a babot, a csíkokra vágott lilahagymát és a sajtot.
20 perc alatt 160 fokon készre sütjük.

Tárolás

Légmentesen elzárt helyen sokáig puha marad.
Magyaros pizza gazdagon

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
5 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!