Magyaros pizza gazdagon
Hozzávalók
Tésztához:
Tepsihez:
Feltéthez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A lisztet egy tálba tesszük és hozzáöntjük az élesztős tejet, a sót.
Addig dagasztjuk, amíg a tészta össze nem áll és már nem ragad a kezünkhöz.
Meleg helyen egy órát kelesztjük.
A párizsit és a tarját apró kockákra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
A hagymát nagyobb kockákra vágjuk és olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felvágottakat (kolbász kivételével) és pár percig együtt pirítjuk. Felöntjük a paradicsomlével, teszünk bele sót, borsot, oregánót, majd két evőkanál liszttel besűrítjük.
Amint megkelt a tészta, belenyomkodjuk a tepsibe, a paradicsomos szószt egyenletesen elkenjük rajta.
Rárakjuk a kolbász karikákat.
Rászórjuk a kukoricát, a babot, a csíkokra vágott lilahagymát és a sajtot.
20 perc alatt 160 fokon készre sütjük.
Tárolás
Magyaros pizza gazdagon
Hozzávalók
Tésztához:
Tepsihez:
Feltéthez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A lisztet egy tálba tesszük és hozzáöntjük az élesztős tejet, a sót.
Addig dagasztjuk, amíg a tészta össze nem áll és már nem ragad a kezünkhöz.
Meleg helyen egy órát kelesztjük.
A párizsit és a tarját apró kockákra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
A hagymát nagyobb kockákra vágjuk és olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felvágottakat (kolbász kivételével) és pár percig együtt pirítjuk. Felöntjük a paradicsomlével, teszünk bele sót, borsot, oregánót, majd két evőkanál liszttel besűrítjük.
Amint megkelt a tészta, belenyomkodjuk a tepsibe, a paradicsomos szószt egyenletesen elkenjük rajta.
Rárakjuk a kolbász karikákat.
Rászórjuk a kukoricát, a babot, a csíkokra vágott lilahagymát és a sajtot.
20 perc alatt 160 fokon készre sütjük.
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?