Pizzás rudak
Hozzávalók
Tésztához:
Szószhoz:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
Meleg helyen egy órát kelesztjük.
Addig elkészítjük a szószt. A hagymákat nagyobb kockákra vágjuk, és egy kis olajon üvegesre pároljuk. Ráöntjük a paradicsomlevet, fűszerezzük, és egy ek. liszttel kicsit besűrítjük.
A sajtot lereszeljük, és a tepsiket kikenjük margarinnal vagy sütőpapírral kibéleljük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán kb. ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és tetszőleges téglalapokat vágunk belőle. ( Az enyémek kb. 5*10 cm-eseket lettek.)
A szószt egyenletesen elosztjuk a rudakon, és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegítjük a sütőt. Tepsikbe pakoljuk a rudakat, és kb. 30 percet még pihentetjük.
Megsütjük 180 fokon 13 perc alatt.
Tálalás
Tárolás
Pizzás rudak
Hozzávalók
Tésztához:
Szószhoz:
Tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Meleg helyen egy órát kelesztjük.
Addig elkészítjük a szószt. A hagymákat nagyobb kockákra vágjuk, és egy kis olajon üvegesre pároljuk. Ráöntjük a paradicsomlevet, fűszerezzük, és egy ek. liszttel kicsit besűrítjük.
A sajtot lereszeljük, és a tepsiket kikenjük margarinnal vagy sütőpapírral kibéleljük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán kb. ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és tetszőleges téglalapokat vágunk belőle. ( Az enyémek kb. 5*10 cm-eseket lettek.)
A szószt egyenletesen elosztjuk a rudakon, és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegítjük a sütőt. Tepsikbe pakoljuk a rudakat, és kb. 30 percet még pihentetjük.
Megsütjük 180 fokon 13 perc alatt.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?