Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Pizza (gluténmentes)

Vikicukrász receptje https://www.sutnijo.hu/profil/6632-vikicukrasz
Pizza (gluténmentes)
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Sós tészták , Kelt tészták
Másodlagos kategória: Pizzák , Egyéb kelt tészták

Hozzávalók

  • 100 ml langyos víz
  • 10 g friss Budafoki élesztő
  • 1 mokkáskanál porcukor
  • 125 g Schar Mix B liszt
  • 1 mokkáskanál só
  • 2-3 evőkanál étolaj
Vikicukrász Vikicukrász receptje

Elkészítés

Elkészítés

A hozzávalókat géppel alaposan kikeverjük, és 15 percig pihentetjük. Ezután kivajazott sütőlapon olajos kézzel egy nagy pizzát formázunk és a tetejét villával megszurkáljuk. Langyos sütőben 15 percig kelesztjük, majd pár perc alatt 200 fokon félig készre sütjük a lapot. Rátesszük a feltétet, és még kb. 10 percig sütjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató