Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Pizza (gluténmentes)

Vikicukrász receptje https://www.sutnijo.hu/profil/6632-vikicukrasz
Pizza (gluténmentes)
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Sós tészták , Kelt tészták
Másodlagos kategória: Pizzák , Egyéb kelt tészták

Hozzávalók

  • 100 ml langyos víz
  • 10 g friss Budafoki élesztő
  • 1 mokkáskanál porcukor
  • 125 g Schar Mix B liszt
  • 1 mokkáskanál só
  • 2-3 evőkanál étolaj
Vikicukrász Vikicukrász receptje

Elkészítés

Elkészítés

A hozzávalókat géppel alaposan kikeverjük, és 15 percig pihentetjük. Ezután kivajazott sütőlapon olajos kézzel egy nagy pizzát formázunk és a tetejét villával megszurkáljuk. Langyos sütőben 15 percig kelesztjük, majd pár perc alatt 200 fokon félig készre sütjük a lapot. Rátesszük a feltétet, és még kb. 10 percig sütjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!