A mi pizzánk
Hozzávalók
A mi pizzánk
Feltét:
Elkészítés
Elkészítés
Letakarva, meleg helyen hagyjuk a duplájára kelni.
Közben előkészíthetjük a feltéteket: vágjuk össze a szalámit, a sonkát. Tisztítsuk meg az újhagymát, karikázzuk fel. Csepegtessük le a kukoricát. Reszeljük le a sajtot.
Egy nagy gáztepsit vékonyan olajozzunk ki, és borítsuk bele a megkelt tésztát. Kicsit olajozzuk meg a tenyerünket, és nyomkodjuk el a tésztát. Kenjük le pizzakrémmel, szórjuk rá a feltéteket, majd a sajtot. Süssük meg 200-220 fokon, kb. 10-15 perc alatt.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
A mi pizzánk
Hozzávalók
A mi pizzánk
Feltét:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Letakarva, meleg helyen hagyjuk a duplájára kelni.
Közben előkészíthetjük a feltéteket: vágjuk össze a szalámit, a sonkát. Tisztítsuk meg az újhagymát, karikázzuk fel. Csepegtessük le a kukoricát. Reszeljük le a sajtot.
Egy nagy gáztepsit vékonyan olajozzunk ki, és borítsuk bele a megkelt tésztát. Kicsit olajozzuk meg a tenyerünket, és nyomkodjuk el a tésztát. Kenjük le pizzakrémmel, szórjuk rá a feltéteket, majd a sajtot. Süssük meg 200-220 fokon, kb. 10-15 perc alatt.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?