Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Pizzás csiga

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Pizzás csiga

2.5 dkg friss élesztő
50 dkg liszt
1 dl tej
1 púpos evőkanál tejföl
1 evőkanál olaj
2,4 dl víz
2 kiskanál só
1 kiskanál cukor

Töltelék:

pizzakrém
ketchup
15 dkg gépsonka vagy füstölt párizsi
10-15 dkg reszelt sajt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A hozzávalókat összegyúrjuk és hagyjuk, hogy megkeljen. Ha megkelt kettévesszük 2 cipóba, és egyesével téglalapra nyújtjuk.
Rátesszük a pizzakrém és ketchup keverékét, a kockára vágott felvágottat és ízlés szerint megszórjuk reszelt sajttal.
Feltekerjük, mint a rétest, és 2 ujjnyi vastagra vágjuk.
A korongokat tepsire helyezzük, és sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig sütjük.
Pizzás csiga

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
6 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
4 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
5 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!