Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Baconös/császárszalonnás pogácsa

Tusika receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3032-tusika
Baconös/császárszalonnás pogácsa
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Sós tészták , Kelt tészták
Másodlagos kategória: Pogácsák , Pogácsák kelt tésztából

Hozzávalók

  • 1 kg liszt
  • 1 cs. élesztő
  • 1 kisdoboz tejföl
  • 2 kk. só
  • 2 tojás
  • 1 tojás a kenéshez
  • 25 dkg margarin
  • kb. 1 dl tej
  • 1 kk. cukor
  • 30 dkg apró kockákra vágott császárszalonna
  • szezámmag
Tusika Tusika receptje

Elkészítés

Előkészítés

Élesztőt felfuttatjuk langyos tejben.

A cukros tejben az élesztőt felfuttatjuk. A hozzávalókat összegyúrjuk, majd 3-4 cm vastagra nyújtjuk, tetejét berácsozzuk késsel és kiszaggatjuk. Tepsibe téve tojással lekenjük és szezámmaggal megszórjuk. 180 fokon 25-30 percig sütjük.
Ebből a mennyiségből kb. 80-90 db pogácsa lesz.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!