Maci-pogácsa
Hozzávalók
Maci-pogácsa
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagságúra, a tojást egy kis tálban kenőecsettel elkeverjük, majd megkenjük vele a tésztát. Tetszés szerint megszórhatjuk szezámmaggal vagy sajttal, majd formákat szaggatunk belőle, és tepsibe tesszük.
Előmelegített sütőben 200 fokon 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Maci-pogácsa
Hozzávalók
Maci-pogácsa
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagságúra, a tojást egy kis tálban kenőecsettel elkeverjük, majd megkenjük vele a tésztát. Tetszés szerint megszórhatjuk szezámmaggal vagy sajttal, majd formákat szaggatunk belőle, és tepsibe tesszük.
Előmelegített sütőben 200 fokon 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?