Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sajtos rúd

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sajtos rúd

50 dkg liszt
1 kocka friss élesztő
25 dkg disznózsír
2-3 teáskanál só
1 kis pohár tejföl
2 db tojássárga
1 egész tojás
20 dkg sajt
köménymag
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A felsoroltakat gyorsan összegyúrtam, a sajtból hagytam olyan 5 dekát a tetejére. Egy napig hűtőben hagytam pihenni (de elég neki néhány óra is).
Kicsit lisztezett deszkán 3-4 mm vastagra nyújtom, megkenem sós felvert tojással és rászórom a maradék sajtot és a köménymagot felszeletelem. Kipapírozott tepsibe teszem és 201 fokon 10-15 perc alatt szép pirosra sütöm.
Sajtos rúd Sajtos rúd

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
10 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!