Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sajtos, sonkás muffin olajbogyóval

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sajtos, sonkás muffin olajbogyóval

10 dkg sonka
10 dkg olajbogyó
25 dkg liszt
3 db tojás
1,5 dl tej
0,5 dl étolaj
bors ízlés szerint
10 dkg trappista sajt (reszelt)
1 közepes fej vöröshagyma
oregánó ízlés szerint
bazsalikom ízlés szerint
12 db mini mozzarella golyó
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Az olajbogyó és mozzarella levét leszűröm, a sonkát vékony csíkokra vágom.
A lisztet a sütőporral egy tálban elkeverem. Hozzáadom a tojást, tejet, olajat, borsot, belereszelem a hagymát. Keverőgéppel alaposan eldolgozom.
A sajtot, sonkát, olajbogyót és a fűszereket beleforgatom.
Muffin sütőbe papírkosarakat helyezek és mindegyikbe 1 evőkanál masszát kanalazok, a közepébe 1 darab mozzarella golyót teszek, majd befedem egy kanál masszával és 170 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütöm.

Alternatív elkészítés

Javaslom más fajta sajt (pl. grillezhető) felhasználását, és akkor lehet, nem csak egy "sajtlyuk" marad a sajt helyén, mint nekem! :)
Sajtos, sonkás muffin olajbogyóval Sajtos, sonkás muffin olajbogyóval Sajtos, sonkás muffin olajbogyóval

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
14 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
15 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!