Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sajtos croissant

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

70 dkg liszt
1 doboz kefír
1 dl étolaj
2 db egész tojás
1,5 dl cukrozott tej
5 dkg élesztő
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

1 evőkanál sót kikeverünk 1 rámával habosra.

Elkészítés

Összeállítjuk a tésztát az alapanyagokból. 8 cipót
csinálunk belőle, és tányér nagyságúra kinyújtjuk.
4 lapot megkenünk a sós margarinnal, és a másik 4 lapot rárakjuk. Felezzük, negyedeljük, cikkekre vágjuk. Majd a szélesebbik felénél jó szorosra feltekerjük. Tepsibe rakjuk, megkenjük tojássárgával, reszelt sajttal megszórjuk. 1 órát pihentetjük, és sütjük.
Sajtos croissant

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
33 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
54 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!