Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sajtos ostya

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Sajtos ostya

3 tojás
15 dkg margarin
1 csapott evőkanál só
1 csapott evőkanál cukor
1 kisebb tejföl
30-40 dkg liszt
annyi víz (hogy palacsinta szerű tésztát kapjunk)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Egy evőkanállal teszek a lapra ez beteríti a sütőt és 3,5-en szárítgatom, ropogós és finom.

Alternatív elkészítés

Mint a bolti sajtos tallér MÁR MAJDNEM OLYAN !!!.Az én receptem
TÜRELEMJÁTÉK, DE MEGÉRI !!!!
Sajtos ostya

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
25 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
33 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
10 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!