Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sós sajtos stangli

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tésztához:

70 dkg liszt
2 tojás
1 pohár kefir
1 élesztő
1,5 dl tej
1 dl étolaj
2 kanál porcukor

Krémhez:

1 evőkanál só
1 kocka Rama

Tetejére:

tojás
sajt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A porcukros tejbe az élesztőt felfuttatjuk, hozzáadjuk a többi tésztához-valóhoz, jól kidolgozzuk. A tésztába só nem kell. Kelesztjük, majd 8 cipóra osztjuk. A margarint a sóval krémesre keverjük. Egy cipót elsodrunk kör alakúra, megkenjük a krémmel, egy másik sodrott cipót ráhelyezünk, négyfelé vágjuk, majd a négy részt külön-külön 3 részre vágjuk. A cikkelyeket feltekerjük, tojással kenjük, majd sajttal megszórjuk, olajozott tepsibe sütjük.
Sós sajtos stangli

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!