Vizi sós stangli
Hozzávalók
Vizi sós stangli
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
3-4 órát a víz alatt pihentetjük.
3-5 mm vékonyra kisodorjuk megkenjük a tojással,megszórjuk a sajttal és a szezámmaggal.
Derelyemetélővel tetszés szerint feldaraboljuk,sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
180 fokon 10-12 perc alatt szép pirosra sütjük
Tálalás
Nagyon finom ropogós lesz és sokáig eláll.
Vizi sós stangli
Hozzávalók
Vizi sós stangli
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
3-4 órát a víz alatt pihentetjük.
3-5 mm vékonyra kisodorjuk megkenjük a tojással,megszórjuk a sajttal és a szezámmaggal.
Derelyemetélővel tetszés szerint feldaraboljuk,sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
180 fokon 10-12 perc alatt szép pirosra sütjük
Tálalás
Nagyon finom ropogós lesz és sokáig eláll.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?