Duci kifli
Hozzávalók
Duci kifli
Töltelékhez:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos, cukros tejben.
A sajtot lereszeljük.
Elkészítés
8 cipót készítünk, ezeket kör alakúra nyújtjuk és 2-2 db-ot a sós margarinnal összeragasztunk. A köröket 12 cikkre vágjuk, és kifli formára feltekerjük. A tetejét egy kis tejjel elkevert tojással megkenjük és a reszelt sajttal vagy szezámmaggal megszórjuk. Előmelegített 175 C-os sütőben mosolygósra sütjük.
Tálalás
Duci kifli
Hozzávalók
Duci kifli
Töltelékhez:
Tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos, cukros tejben.
A sajtot lereszeljük.
Elkészítés
8 cipót készítünk, ezeket kör alakúra nyújtjuk és 2-2 db-ot a sós margarinnal összeragasztunk. A köröket 12 cikkre vágjuk, és kifli formára feltekerjük. A tetejét egy kis tejjel elkevert tojással megkenjük és a reszelt sajttal vagy szezámmaggal megszórjuk. Előmelegített 175 C-os sütőben mosolygósra sütjük.
Tálalás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?