Sonkás hasé
Hozzávalók
Sonkás hasé
Sonkatöltelék:
Elkészítés
Elkészítés
A töltelékhez a sonkát ledaráljuk, a keményre főtt tojást úgy szint! Összekeverjük egy nyers tojással és beízesítjük a fűszerekkel!
Sima csöves (jó nagy) nyomózsákból rányomjuk a tölteléket a tésztánkra (egy csíkot), majd a töltelék mellett lekenjük a tésztát tojással, hajtunk rá egyet, úgy, hogy a tölteléket befedjük! Levágjuk!
Ezt addig ismételjük, amíg vannak hozzávalóink!
Majd kifagyasztjuk, mivel így sokkal könnyebb szeletelni!
Kis hengerekre vágjuk, s sütés előtt lekenjük a felületüket tojással.
Kb.: 200C-on aranybarnára sütjük!
Sonkás hasé
Hozzávalók
Sonkás hasé
Sonkatöltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A töltelékhez a sonkát ledaráljuk, a keményre főtt tojást úgy szint! Összekeverjük egy nyers tojással és beízesítjük a fűszerekkel!
Sima csöves (jó nagy) nyomózsákból rányomjuk a tölteléket a tésztánkra (egy csíkot), majd a töltelék mellett lekenjük a tésztát tojással, hajtunk rá egyet, úgy, hogy a tölteléket befedjük! Levágjuk!
Ezt addig ismételjük, amíg vannak hozzávalóink!
Majd kifagyasztjuk, mivel így sokkal könnyebb szeletelni!
Kis hengerekre vágjuk, s sütés előtt lekenjük a felületüket tojással.
Kb.: 200C-on aranybarnára sütjük!
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?