Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Zserbó szaloncukor

monci1977 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/2435-monci1977
Zserbó szaloncukor
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Bonbon-ok

Hozzávalók

  • 10 dkg darált dió
  • 1 ek baracklekvár
  • 1 kk méz
  • étcsokoládé
  • fehér csokoládé
monci1977 monci1977 receptje

Elkészítés

Előkészítés

Daráljuk le a diót.

A diót mézzel és a lekvárral alaposan összegyúrom. Formázom, és egyesével étcsokoládéba mártom. Ha megdermedt olvasztott fehér csokoládéval díszítem.

Tálalás

20-25 db

Tárolás

Hűtőben tároljuk.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató