Remegős süti
Hozzávalók
Remegős süti
Elkészítés
Elkészítés
3 db tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk az 5 evőkanál porcukrot és a 3 tojássárgáját és az 1 csomag vaníliás cukrot. Ezeket összekeverjük óvatosan. Az 1 tasak zselatint 1,5 dl forró vízben feloldjuk, és ha langyosra hűlt, akkor hozzákeverem az előzőekhez.30percre hűtőbe teszem.
2.réteg:
Ugyanazt a "tésztát"készítem, mint az első rétegnél, csak ehhez adok 1 evőkanál kakaóport. A zselatint ugyanúgy készítem, mint az előzőnél, és ráöntöm az első rétegre, majd hűtőben szintén 30 percig hagyom.
3.réteg:
4 kis tejfölt, 1 csomag vaníliás cukrot, 5 kanál porcukrot összekeverem és a zselatint ugyanúgy készítem el és ráöntöm a 2. rétegre, csak ezt most 1 óráig hagyom a hűtőben.
4.réteg:
1 tasak zselatint 1 dl forró vízben oldom fel, és ha langyos hűlt, akkor hozzákeverek 1 dl forró vizet és a 2,5 dl málnaszörpöt.30 percig hűtőben hagyni.
Remegős süti
Hozzávalók
Remegős süti
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
3 db tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk az 5 evőkanál porcukrot és a 3 tojássárgáját és az 1 csomag vaníliás cukrot. Ezeket összekeverjük óvatosan. Az 1 tasak zselatint 1,5 dl forró vízben feloldjuk, és ha langyosra hűlt, akkor hozzákeverem az előzőekhez.30percre hűtőbe teszem.
2.réteg:
Ugyanazt a "tésztát"készítem, mint az első rétegnél, csak ehhez adok 1 evőkanál kakaóport. A zselatint ugyanúgy készítem, mint az előzőnél, és ráöntöm az első rétegre, majd hűtőben szintén 30 percig hagyom.
3.réteg:
4 kis tejfölt, 1 csomag vaníliás cukrot, 5 kanál porcukrot összekeverem és a zselatint ugyanúgy készítem el és ráöntöm a 2. rétegre, csak ezt most 1 óráig hagyom a hűtőben.
4.réteg:
1 tasak zselatint 1 dl forró vízben oldom fel, és ha langyos hűlt, akkor hozzákeverek 1 dl forró vizet és a 2,5 dl málnaszörpöt.30 percig hűtőben hagyni.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?