Tejszínes gesztenyés alagút
Hozzávalók
Tejszínes gesztenyés alagút
Elkészítés
Elkészítés
A gesztenyemasszákból vizes kézzel rudakat formálunk. Elkészítjük a zselatint, melyet langyos állapotban a tejszínhabhoz keverünk.
Kibéleljük az őzgerincformát folpack-kal, majd a tejszínhabbal ¾- ig töltjük. Ezután belehelyezzük a gesztenyemassza rudat. Majd a maradék tejbe beletesszük a vaníliás cukrot. Ebbe forgatjuk meg a babapiskótákat, mellyel lezárjuk a formánkat. Vigyázni kell, hogy ne nagyon szívja meg magát a babapiskóta.
Tálalás
Tárolás
Tejszínes gesztenyés alagút
Hozzávalók
Tejszínes gesztenyés alagút
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A gesztenyemasszákból vizes kézzel rudakat formálunk. Elkészítjük a zselatint, melyet langyos állapotban a tejszínhabhoz keverünk.
Kibéleljük az őzgerincformát folpack-kal, majd a tejszínhabbal ¾- ig töltjük. Ezután belehelyezzük a gesztenyemassza rudat. Majd a maradék tejbe beletesszük a vaníliás cukrot. Ebbe forgatjuk meg a babapiskótákat, mellyel lezárjuk a formánkat. Vigyázni kell, hogy ne nagyon szívja meg magát a babapiskóta.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?