Gyümölcsös túróalagút
Hozzávalók
Hozzávalók:
Elkészítés
Elkészítés
A gyümölcsöket kockára vágjuk. A banánt meglocsoljuk a citrom levével és így keverjük a többi gyümölcshöz.
A túrós masszát összekeverjük a zselatinos tejjel és belekeverjük a gyümölcsöket. Egy őzgerincformát kibélelünk fóliával és ebbe öntjük a krémet. A babapiskótákat kissé megforgatjuk a meglangyosított 1 dl tejben, majd kirakjuk a krém tetejére.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap kiborítjuk, lehúzzuk a fóliát és felszeleteljük.
Tálalás
Tárolás
Gyümölcsös túróalagút
Hozzávalók
Hozzávalók:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A gyümölcsöket kockára vágjuk. A banánt meglocsoljuk a citrom levével és így keverjük a többi gyümölcshöz.
A túrós masszát összekeverjük a zselatinos tejjel és belekeverjük a gyümölcsöket. Egy őzgerincformát kibélelünk fóliával és ebbe öntjük a krémet. A babapiskótákat kissé megforgatjuk a meglangyosított 1 dl tejben, majd kirakjuk a krém tetejére.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap kiborítjuk, lehúzzuk a fóliát és felszeleteljük.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?