Tigris
Hozzávalók
Tigris
Elkészítés
Előkészítés
A zselécukrot apróbb darabokra vágjuk. A kekszet összetörjük.
Elkészítés
A fóliával bélelt formába öntjük, kissé elsimítjuk a tetejét, és hagyjuk kihűlni. Majd egy éjszakára/napra hűtőbe tesszük, hogy a keksz puhulhasson.
Utána könnyebben szeletelhető.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Én a zselécukrot nem darabokban keverem bele igazán, hanem inkább nagyobb részekben hagyom, és a közepébe teszem egy csíkban, így minden szeletbe jut belőle szinte egyformán.
Tigris
Hozzávalók
Tigris
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A zselécukrot apróbb darabokra vágjuk. A kekszet összetörjük.
Elkészítés
A fóliával bélelt formába öntjük, kissé elsimítjuk a tetejét, és hagyjuk kihűlni. Majd egy éjszakára/napra hűtőbe tesszük, hogy a keksz puhulhasson.
Utána könnyebben szeletelhető.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Én a zselécukrot nem darabokban keverem bele igazán, hanem inkább nagyobb részekben hagyom, és a közepébe teszem egy csíkban, így minden szeletbe jut belőle szinte egyformán.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?