András napi krémes
Hozzávalók
Gesztenyés, alsó réteghez:
Pudingos, középső réteghez:
Felső réteghez:
Elkészítés
Elkészítés
A vajat az átszitált porcukorral habosra keverjük.
Majd a két részt alaposan összekeverjük.
Az alsó részhez a kiolvadt gesztenyemasszát áttörjük (én erre egy krumpli törőt használtam), majd a vajjal, kekszmorzsával elkezdjük összedolgozni, hozzáadjuk a rumaromát és a tejjel lazítjuk.
Egy kisméretű formát (nálam 21*21*5 cm-es jénai) kibélelünk folpackkal és belesimítjuk a gesztenyés részt.
Erre simítjuk a pudingos krémet.
A Hulalát a porcukorral keményre verjük, majd a pudingos rétegre kenjük.
(Itt én egy villával becsíkoztam.)
Kevés étcsokoládét reszelünk a tetejére.
Pár órára a hűtőbe helyezzük, de még jobb, ha egy éjszakát pihen.
Tárolás
András napi krémes
Hozzávalók
Gesztenyés, alsó réteghez:
Pudingos, középső réteghez:
Felső réteghez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A vajat az átszitált porcukorral habosra keverjük.
Majd a két részt alaposan összekeverjük.
Az alsó részhez a kiolvadt gesztenyemasszát áttörjük (én erre egy krumpli törőt használtam), majd a vajjal, kekszmorzsával elkezdjük összedolgozni, hozzáadjuk a rumaromát és a tejjel lazítjuk.
Egy kisméretű formát (nálam 21*21*5 cm-es jénai) kibélelünk folpackkal és belesimítjuk a gesztenyés részt.
Erre simítjuk a pudingos krémet.
A Hulalát a porcukorral keményre verjük, majd a pudingos rétegre kenjük.
(Itt én egy villával becsíkoztam.)
Kevés étcsokoládét reszelünk a tetejére.
Pár órára a hűtőbe helyezzük, de még jobb, ha egy éjszakát pihen.
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?