Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Grillázs szalámi

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Grillázs szalámi

30 dkg cukor
30 dkg durvára vágott dió
1 evőkanál víz
5 dkg vaj
4 dl tejszín
2 db ostyalap
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A cukrot a vízzel egy lábasban világosra karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a vajat és jó sűrűre főzzük.
Az ostyalapokat nedves konyharuhába tesszük, hogy megpuhuljanak és fel lehessen tekerni őket.
Amikor megpuhultak a diós masszát elosztjuk a két lapra és szorosan feltekerjük. Ha kihűlt szépen szeletelhető.

Tálalás

Nagyon finom, nasinak való csemege.
Sokáig eláll.
Grillázs szalámi

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
85 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
28 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!