Kókuszos-rèteges csokitorta
Hozzávalók
Tèszta:
Ganache:
Krèm:
Pirított kókuszrèteg:
Elkészítés
Tèszta
A vajat a cukorral habosra keverjük majd egyenkènt hozzàdolgozzuk a tojàsokat, majd a csokis-tejet.
A szàraz hozzàvalókat összekeverjük ès a tèsztàba keverjük.
23 cm tortaformàba öntjük, 180 'C 30-35 percig sütjük.
Hagyjuk ràcson kihűlni.
Ganache: a tejszìnt felmelegìtjük mielőtt felforrna a csokira öntjük ès kevergetjük, hogy elolvadjon a csoki. Hűlés közben többször megkeverjük.
Krèm
Hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
A tejszìnből habot verünk.
A sziruphoz a 2 ek. vizet ès cukrot felforraljuk, majd összekeverjük a kókuszreszelèkkel. Egy sütőlapon vèkonyan szètterìtjük ès 200'C sütőben 5-8 perc alatt megpirìtjuk közben nèha àtkeverjük.
Összeàllìtàs
Kókuszos-rèteges csokitorta
Hozzávalók
Tèszta:
Ganache:
Krèm:
Pirított kókuszrèteg:
Elkészítés lépésről lépésre
Tèszta
A vajat a cukorral habosra keverjük majd egyenkènt hozzàdolgozzuk a tojàsokat, majd a csokis-tejet.
A szàraz hozzàvalókat összekeverjük ès a tèsztàba keverjük.
23 cm tortaformàba öntjük, 180 'C 30-35 percig sütjük.
Hagyjuk ràcson kihűlni.
Ganache: a tejszìnt felmelegìtjük mielőtt felforrna a csokira öntjük ès kevergetjük, hogy elolvadjon a csoki. Hűlés közben többször megkeverjük.
Krèm
Hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
A tejszìnből habot verünk.
A sziruphoz a 2 ek. vizet ès cukrot felforraljuk, majd összekeverjük a kókuszreszelèkkel. Egy sütőlapon vèkonyan szètterìtjük ès 200'C sütőben 5-8 perc alatt megpirìtjuk közben nèha àtkeverjük.
Összeàllìtàs
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?