Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Csokitorta

burgereva receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3000-burgereva
Csokitorta
Elkészítési nehézség: Közepes
Kategória: Torták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Csokis torták , Piskóták

Hozzávalók

Tészta

krém

  • 60 ml friss tejszín
  • 20 dkg 60-70%-os keserű csoki
  • diónyi vaj
  • 10 dkg mazsola
burgereva burgereva receptje

Elkészítés

A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskotát sütünk. Miután kihűlt 3 lapra vágjuk.
A mazsolát beáztatjuk rumos cukorszirupba.
A tejszínt felforraljuk,levesszük a tűzről és beletesszük a feldarabolt csokit. Nem nyúlunk hozzá kb. 5 percig,addig elolvad a csoki, majd jól összekeverjük.Hagyjuk kihűlni és 1 órára a hideg helyre rakjuk.Ekkor mixerrel habosra kavarjuk és hozzáadjuk a vajat.Ki fog világosodni és nagyon szép krémes állaga lesz.
Leszürjük a mazsolát, a megmaradt lével meglocsoljuk a lapokat, megszórjuk a mazsolával és megtöltjuk a krémmel.Ízlés szerint lehet díszíteni.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!