Csillagtorta
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Díszítes:
Elkészítés
Elkészítés
A vízbe feloldjuk a cappuccinót és ezzel főzzük meg a pudingot. Amikor langyosra hűlt, belecsorgatjuk a felolvasztott keserű csokit és ízlés szerint édesítjük. Megvárjuk, hogy teljesen kihűljön és belekavarjuk a tejszínhabot is. Ezzel töltjük meg a tortát.
Tetejét tortabevonóval vontam be, tejszínhabbal és dekor cukorkákkal díszítettem és őrölt, pergelt diót raktam az oldalára. Díszíteni akárhogy lehet.
Csillagtorta
Hozzávalók
Krém:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A vízbe feloldjuk a cappuccinót és ezzel főzzük meg a pudingot. Amikor langyosra hűlt, belecsorgatjuk a felolvasztott keserű csokit és ízlés szerint édesítjük. Megvárjuk, hogy teljesen kihűljön és belekavarjuk a tejszínhabot is. Ezzel töltjük meg a tortát.
Tetejét tortabevonóval vontam be, tejszínhabbal és dekor cukorkákkal díszítettem és őrölt, pergelt diót raktam az oldalára. Díszíteni akárhogy lehet.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?