Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csillagtorta

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

6 tojás
6 kanál cukor
5 kanál liszt

Krém:

7 dl víz
2 cs. rum aromájú cappuccino
cukor (ízlés szerint)
2 dl tejszínhab
15 dkg keserű csoki (75%)

Díszítes:

kevés tejszínhab
pergelt örölt dió a torta oldalára
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütünk, miután kihűlt 3 lapot vágunk belőle
A vízbe feloldjuk a cappuccinót és ezzel főzzük meg a pudingot. Amikor langyosra hűlt, belecsorgatjuk a felolvasztott keserű csokit és ízlés szerint édesítjük. Megvárjuk, hogy teljesen kihűljön és belekavarjuk a tejszínhabot is. Ezzel töltjük meg a tortát.
Tetejét tortabevonóval vontam be, tejszínhabbal és dekor cukorkákkal díszítettem és őrölt, pergelt diót raktam az oldalára. Díszíteni akárhogy lehet.
Csillagtorta Csillagtorta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!