Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Bagoly torta

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Tésztához:

8 tojás
8 ek. víz
16 ek. porcukor
16 ek. liszt

Töltelékhez:

30 dkg babapiskóta
10 dkg étcsoki

ízlés szerint:

porcukor
kristálycukor
baracklekvár
rumaroma
tej
csoki (én pár kocka fehéret, és tejcsokit tettem bele)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tészta elkészítése:

Egy keverőedényben a tojássárgáját vízzel és a cukorral habosra keverem. Hozzáadom a lisztet, majd beleforgatom a felvert tojásfehérjét.
A töltelékhez a hozzávalókat összegyúrjuk.

A masszát két részletben megsütöttem. Két különböző méretű tálat körbevágtam a piskótákon. A tálakat kibéleltem alufóliával és kiraktam a piskóta maradékokkal. Majd beletettem a tölteléket, majd a tetejére a két kivágott karikát tettem.
Kicsit betettem a hűtőbe, majd mindkét tálból kiborítottam a tésztát, és marcipánnal bevontam.
Bagoly torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!