Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Bécsi piskótatorta

Erikavi receptje https://www.sutnijo.hu/profil/472-erikavi
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Torták , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Csokis torták , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

Tészta

  • 1 doboz babapiskóta

Krém

Erikavi Erikavi receptje

Elkészítés

Elkészítés

A pudingport, a vaníliás cukorral, a kakaóval és a tejjel kikeverjük, rummal ízesítjük. A margarint a porcukorral kihabosítjuk, majd összekeverjük a pudinggal. Egy püspökkenyér-formát folpackkal kibélelünk, hideg vízzel kiöblítjük, majd az aljára krémet teszünk. A krém tetejére a forma hosszában egymással párhuzamosan babapiskótákat fektetünk több sorban, újra krém következik majd babapiskóta és végül újra krém. A formát ezután egy napra a hűtőbe tesszük. Fogyasztás előtt egy hosszú tálra borítjuk, a folpackot levesszük, vizes késsel a felületét elsimítjuk, tetejét cukorral felvert tejszínnel díszítjük. A szeleteléskor a babapiskóta fehér pöttynek látszik a barna krémben.
Természetesen elkészíthető pl. egy gyümölcsös joghurtkrémmel is.

Vélemények

Nikol

Nikol
2019.02.26. | 17:43

A kèrdès az lenne , hogy a puding a főzès nèlküli , Gàla krèmpuding ?
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!