Bogyó és Babóca torta
Hozzávalók
Lapokhoz:
fél torta:
Csokikrémhez:
Krém:
A bevonáshoz és a díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A 4 tojásból sütünk egy 26 cm-es tortakarikát. Félbevágjuk keresztbe és hosszába is. Megtöltjük a krémmel, amihez a pudingot a vízzel kikeverjük, hozzáadjuk a felvert hulalát. Majd elosztjuk több részre és különböző színűre festjük.
A csokikrémhez a pudingokat a cukorral a tejben megfőzzük. Ha kihűlt jól kikeverjük és a kihabosított margarinnal összekeverjük. Ezzel töltjük meg a különböző színű lapokat.
Jól lehűtjük a tortákat, és bevonjuk a maradék felvert hulalával, amit szintén megszínezhetünk! A félkör tortából kis darabkákat kivágunk, így lesz lépcsős formájú az egyik fele.
Különböző figurákkal díszítjük még a Bogyón és a Babócán kívül.
Tálalás
Tárolás
Bogyó és Babóca torta
Hozzávalók
A bevonáshoz és a díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A 4 tojásból sütünk egy 26 cm-es tortakarikát. Félbevágjuk keresztbe és hosszába is. Megtöltjük a krémmel, amihez a pudingot a vízzel kikeverjük, hozzáadjuk a felvert hulalát. Majd elosztjuk több részre és különböző színűre festjük.
A csokikrémhez a pudingokat a cukorral a tejben megfőzzük. Ha kihűlt jól kikeverjük és a kihabosított margarinnal összekeverjük. Ezzel töltjük meg a különböző színű lapokat.
Jól lehűtjük a tortákat, és bevonjuk a maradék felvert hulalával, amit szintén megszínezhetünk! A félkör tortából kis darabkákat kivágunk, így lesz lépcsős formájú az egyik fele.
Különböző figurákkal díszítjük még a Bogyón és a Babócán kívül.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?