Rózsaszín torta
Hozzávalók
Tészta:
Máz:
Ezenkívül:
Elkészítés
Elkészítés
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160 °C (előmelegítve)
Gáz: 2-3. fokozat (előmelegítés nélkül)
Sütési idő: kb. 45 perc
A süteményt 10 percig a formában állni hagyjuk, majd egy sütőrácsra borítjuk, és hagyjuk kihűlni.
A mázhoz a porcukrot átszitáljuk, és annyi puncs aromát öntünk hozzá, hogy egy sűrű mázat kapjunk. A mázat a tortára öntjük, ízlés szerint pl. tejszínhabbal, marcipánvirágokkal díszítjük, és hagyjuk megszilárdulni.
Rózsaszín torta
Hozzávalók
Tészta:
Máz:
Ezenkívül:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160 °C (előmelegítve)
Gáz: 2-3. fokozat (előmelegítés nélkül)
Sütési idő: kb. 45 perc
A süteményt 10 percig a formában állni hagyjuk, majd egy sütőrácsra borítjuk, és hagyjuk kihűlni.
A mázhoz a porcukrot átszitáljuk, és annyi puncs aromát öntünk hozzá, hogy egy sűrű mázat kapjunk. A mázat a tortára öntjük, ízlés szerint pl. tejszínhabbal, marcipánvirágokkal díszítjük, és hagyjuk megszilárdulni.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?