Idézetes torta
Hozzávalók
Idézetes torta
Krémhez:
Teteje:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A pudingot megfőzzük, kihűtjük és elkeverjük a margarinnal! A tejszínt kemény habba verjük!
Az alsó piskótára rákenjük a pudingos krémet (keveset hagyunk a tetejére), és egy kevés tejszínhabot is, majd rátesszük a másik piskótát. Bevonjuk a tejszínhabbal az oldalát, a tetejére rákenjük a maradék pudingkrémet! A tejszínhabból egy keveset zacskóba kanalazzuk , a zacskó egyik sarkát picit levágjuk és díszítjük a tortát!
Idézetes torta
Hozzávalók
Krémhez:
Teteje:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A pudingot megfőzzük, kihűtjük és elkeverjük a margarinnal! A tejszínt kemény habba verjük!
Az alsó piskótára rákenjük a pudingos krémet (keveset hagyunk a tetejére), és egy kevés tejszínhabot is, majd rátesszük a másik piskótát. Bevonjuk a tejszínhabbal az oldalát, a tetejére rákenjük a maradék pudingkrémet! A tejszínhabból egy keveset zacskóba kanalazzuk , a zacskó egyik sarkát picit levágjuk és díszítjük a tortát!
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?