Pisztáciás Chiffon torta
Hozzávalók
Pisztáciás Chiffon torta
Elkészítés
Előkészítés
165 'C-ra melegítjük a sütőt.
Elkészítés
A tortaformának csak az alját kenjük ki vékonyan olajjal és szórjuk meg vékonyan liszttel. (A fölösleget ütögessük ki) 160-165 'C-on 30 percig süssük.
Miután kivettük a sütőből (a széle hozzá kell, hogy süljön a formához) 3 pohárból állványt készítve (a tortaforma szélét kell megtartaniuk), a tortát fejjel lefelé ráillesztve hagyjuk hűlni. (Ettől nem tud összeesni.) Ha teljesen kihűlt késsel körbevágjuk, hogy elválasszuk a tortaformától és jó éles késsel szeleteljük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Pisztáciás Chiffon torta
Hozzávalók
Pisztáciás Chiffon torta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
165 'C-ra melegítjük a sütőt.
Elkészítés
A tortaformának csak az alját kenjük ki vékonyan olajjal és szórjuk meg vékonyan liszttel. (A fölösleget ütögessük ki) 160-165 'C-on 30 percig süssük.
Miután kivettük a sütőből (a széle hozzá kell, hogy süljön a formához) 3 pohárból állványt készítve (a tortaforma szélét kell megtartaniuk), a tortát fejjel lefelé ráillesztve hagyjuk hűlni. (Ettől nem tud összeesni.) Ha teljesen kihűlt késsel körbevágjuk, hogy elválasszuk a tortaformától és jó éles késsel szeleteljük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?