Torta Fedora
Hozzávalók
Leveles tészta:
Piskóta:
Sárga krém:
Áztatás:
Csokoládémáz:
Hab:
Elkészítés
Leveles tészta
Piskóta
Sárga krém
Áztatás
Csokoládémáz
Hab
Elkészítés
A leveles tésztát itassuk át a likőrös sziruppal, majd terítsük el a sárga krém felét.
A piskóta széleit vágjuk le, majd szeljük félbe, és terítsük a sárga krémre a lapokat. A piskótát is locsoljuk meg a likőrös sziruppal, majd a maradék krémet kenjük a piskótára. Már csak a tejszínhabot kell a tortára kenni, végül pedig a csokoládémázzal be vonni.
Torta Fedora
Hozzávalók
Leveles tészta:
Sárga krém:
Áztatás:
Hab:
Elkészítés lépésről lépésre
Leveles tészta
Piskóta
Sárga krém
Áztatás
Csokoládémáz
Hab
Elkészítés
A leveles tésztát itassuk át a likőrös sziruppal, majd terítsük el a sárga krém felét.
A piskóta széleit vágjuk le, majd szeljük félbe, és terítsük a sárga krémre a lapokat. A piskótát is locsoljuk meg a likőrös sziruppal, majd a maradék krémet kenjük a piskótára. Már csak a tejszínhabot kell a tortára kenni, végül pedig a csokoládémázzal be vonni.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?