Raffaello torta
Hozzávalók
tészta:
Csokis lap:
Krém:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A kakaós lapot is hasonlóan készítjük el, azt is egy 26 cm-es karikába sütjük meg.
A krémhez a pudingot a cukorral a tejjel felfőzzük. Ha kihűlt a felvert hulalával elkeverjük, annyit félreteszünk, hogy feldíszítsük vele a kész tortát. A többivel megtöltjük a tortát, amit 3 részre vágtunk és közé beraktuk a kakaós lapot is.
A tetejét díszíthetjük Raffaello golyóval.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Ha nincs 2 tortakarikánk, akkor a kakaós lapot úgy is elkészíthetjük, hogy kb. akkora lapot sütünk, mint a tortakarika és utána kiszúrjuk, hogy szép kerek legyen.
Raffaello torta
Hozzávalók
tészta:
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A kakaós lapot is hasonlóan készítjük el, azt is egy 26 cm-es karikába sütjük meg.
A krémhez a pudingot a cukorral a tejjel felfőzzük. Ha kihűlt a felvert hulalával elkeverjük, annyit félreteszünk, hogy feldíszítsük vele a kész tortát. A többivel megtöltjük a tortát, amit 3 részre vágtunk és közé beraktuk a kakaós lapot is.
A tetejét díszíthetjük Raffaello golyóval.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Ha nincs 2 tortakarikánk, akkor a kakaós lapot úgy is elkészíthetjük, hogy kb. akkora lapot sütünk, mint a tortakarika és utána kiszúrjuk, hogy szép kerek legyen.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?