Tavaszi csokor, nyuszikkal
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A puha vajat habosra keverem 2 evőkanál porcukorral és beledolgozom a főzött krémet.
A marcipánt porcukron fél centi vékonyra nyújtom és a tepsi alja mentén kivágom. A Nutellát üvegestül, egy kis lábosban, meleg vízben folyósra melegítem. Az egyik piskótalapot megkenem vékonyan a zöld krémmel, utána ráborítom a marcipánlapot, picit lenyomkodom. Megkenem a folyós Nutellával és beteszem a hűtőbe 30 percre. Erre jön a következő piskóta lap, majd zöld krémréteg végül a 3. piskótalap, majd a maradék krémmel kívülről is átkenem, majd burkolom marcipánnal vagy fondanttal. A vásárolt vagy saját kezűleg elkészített virágokból csokrot készítek.
Tavaszi csokor, nyuszikkal
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A puha vajat habosra keverem 2 evőkanál porcukorral és beledolgozom a főzött krémet.
A marcipánt porcukron fél centi vékonyra nyújtom és a tepsi alja mentén kivágom. A Nutellát üvegestül, egy kis lábosban, meleg vízben folyósra melegítem. Az egyik piskótalapot megkenem vékonyan a zöld krémmel, utána ráborítom a marcipánlapot, picit lenyomkodom. Megkenem a folyós Nutellával és beteszem a hűtőbe 30 percre. Erre jön a következő piskóta lap, majd zöld krémréteg végül a 3. piskótalap, majd a maradék krémmel kívülről is átkenem, majd burkolom marcipánnal vagy fondanttal. A vásárolt vagy saját kezűleg elkészített virágokból csokrot készítek.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?