Bounty torta
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Sütőpapírral bélelt sütőformába tesszük, s 180 C-on kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Miután megsült, a tetejét kissé lisztezzük, s fejjel lefelé fordítjuk. Majd a formából kivéve hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a pudingot kikeverjük a hideg tej 20%-val. A maradék tejet a cukorral elkeverve felmelegítjük, majd pudingot készítünk. Amikor kezd sűrűsödni, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, s még egy kicsit tovább főzzük, majd félre tesszük hűlni.
Közben kemény habbá verjük a tejszínt.
Ezzel lazítjuk a kókuszos krémünket.
A torta karikánkat három egyenlő részre vágjuk, s egyenletesen betöltjük. (Egy kevés krémet hagyjunk, amivel a tetejét és az oldalát vékonyan lekenhetjük.)
Végül megszórjuk kókuszreszelékkel, szépen elhelyezzük rajta a raffaellot, s olvasztott csokival spinnel-jük!
Bounty torta
Hozzávalók
Krém:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Sütőpapírral bélelt sütőformába tesszük, s 180 C-on kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Miután megsült, a tetejét kissé lisztezzük, s fejjel lefelé fordítjuk. Majd a formából kivéve hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a pudingot kikeverjük a hideg tej 20%-val. A maradék tejet a cukorral elkeverve felmelegítjük, majd pudingot készítünk. Amikor kezd sűrűsödni, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, s még egy kicsit tovább főzzük, majd félre tesszük hűlni.
Közben kemény habbá verjük a tejszínt.
Ezzel lazítjuk a kókuszos krémünket.
A torta karikánkat három egyenlő részre vágjuk, s egyenletesen betöltjük. (Egy kevés krémet hagyjunk, amivel a tetejét és az oldalát vékonyan lekenhetjük.)
Végül megszórjuk kókuszreszelékkel, szépen elhelyezzük rajta a raffaellot, s olvasztott csokival spinnel-jük!
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?