Szívecske torta
Hozzávalók
Szívecske torta
krém hozzávalói:
Elkészítés
Elkészítés
A sárga masszát és a felvert habot összekeverem, hozzáadom a sütőporos lisztet és olajjal kikent morzsával hintett gömbölyű tortaformában 170 fokon kisütöm.
Amikor a torta kisült egy szívecske sablonnal kivágom.
Ami darabok leestek azokat felhasználom a krém készítéshez. A darabokat összemorzsolom forró vízfürdő felett, az összemorzsolt piskóta kivételével állandó keverés mellett a többi hozzávalót besűrítjük. Levesszük a gőzről és hozzáadunk a Rama margarint. Kikeverem a morzsolt tésztával és a 3 lapba vágott tortát megtöltöm a krémmel. Ez egy nagyon finom krém. A tortát megtöltöm, marcipánnal bevonom és díszítem.
Szívecske torta
Hozzávalók
Szívecske torta
krém hozzávalói:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A sárga masszát és a felvert habot összekeverem, hozzáadom a sütőporos lisztet és olajjal kikent morzsával hintett gömbölyű tortaformában 170 fokon kisütöm.
Amikor a torta kisült egy szívecske sablonnal kivágom.
Ami darabok leestek azokat felhasználom a krém készítéshez. A darabokat összemorzsolom forró vízfürdő felett, az összemorzsolt piskóta kivételével állandó keverés mellett a többi hozzávalót besűrítjük. Levesszük a gőzről és hozzáadunk a Rama margarint. Kikeverem a morzsolt tésztával és a 3 lapba vágott tortát megtöltöm a krémmel. Ez egy nagyon finom krém. A tortát megtöltöm, marcipánnal bevonom és díszítem.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?