Virágkosár torta
Hozzávalók
Piskótatortához:
Krémhez:
A burkoláshoz,díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a citromok levét kifacsarjuk. A pudingport kevés tejjel kikeverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk, hozzáöntjük a pudingporos tejet és a citromok levét, sűrűre főzzük. Ha kihűlt kikeverjük és hozzáadjuk a kihabosított margarint.
A tortalapot elvágjuk 3 részre és megtöltjük a krémmel úgy, hogy a tetejét is megkenjük vékonyan. 4-5 órára a hűtőbe tesszük.
Ezután a fondanttal a szélét körben megcsináljuk, ezután rakjuk a tetejére a virágokat. A kosár felső részét napokkal előtte készítsük el, csináljuk kis mélyedést kevés olvasztott csokit tegyünk bele, így biztosan jól rögzíthetjük. Majd kicsit tegyük vissza a hűtőbe, amíg a csoki megköt. Ezután tegyük rá a virágokat.
Tálalás
Tárolás
Virágkosár torta
Hozzávalók
Krémhez:
A burkoláshoz,díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a citromok levét kifacsarjuk. A pudingport kevés tejjel kikeverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk, hozzáöntjük a pudingporos tejet és a citromok levét, sűrűre főzzük. Ha kihűlt kikeverjük és hozzáadjuk a kihabosított margarint.
A tortalapot elvágjuk 3 részre és megtöltjük a krémmel úgy, hogy a tetejét is megkenjük vékonyan. 4-5 órára a hűtőbe tesszük.
Ezután a fondanttal a szélét körben megcsináljuk, ezután rakjuk a tetejére a virágokat. A kosár felső részét napokkal előtte készítsük el, csináljuk kis mélyedést kevés olvasztott csokit tegyünk bele, így biztosan jól rögzíthetjük. Majd kicsit tegyük vissza a hűtőbe, amíg a csoki megköt. Ezután tegyük rá a virágokat.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?