Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Krémes torta

Zerika receptje https://www.sutnijo.hu/profil/17150-zerika
Krémes torta
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Torták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Egyéb torták , Piskóták

Hozzávalók

Tésztához

  • 4 tojás
  • 5 ek. cukor
  • 5 ek. liszt
  • 1 ek. víz
  • fél tasak Dr. Oetker Sütőpor
  • 3 ek. kókuszreszelék

Töltelék

Tetejére

  • 4 dl cukrozott tejszín
  • csokireszelék
Zerika Zerika receptje

Elkészítés

Elkészítés

A tojásokat szétválasztjuk, fehérjét a cukor felével keményre verjük. A sárgákhoz hozzáadjuk a maradék cukrot és a vizet kikeverjük, majd a kemény habba forgatjuk felváltva a sütőporos, kókuszos liszttel.
Sütőpapírral kibélelünk egy 23 cm átmérőjű csatos tortaformát, belerakjuk a tésztamasszát, 170 fokra előmelegített sütőben, légkeverésen kb. 20 perc alatt készre sütjük.
A kihűlt tésztát kettévágjuk, megkenjük mindkét belső oldalát Nutellával.
Az egyik tésztalapot Nutellás oldalával felfelé visszahelyezzük a formába.
Elkészítjük a Házi krémes krémport a csomagoláson leírtak szerint, és rásimítjuk a tésztalapunkra, majd ráhelyezzük a másik tésztalapot Nutellás oldalával lefelé.
A tetejére keményre felvert tejszínhabot simítunk.
Díszíthetjük csokireszelékkel, színes cukorkával.

Tárolás

Pár órára hűtőbe rakjuk, hogy összeérjenek az ízek.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!