Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Krémes piskóta

memarti receptje https://www.sutnijo.hu/profil/2705-memarti
Krémes piskóta
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Torták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Egyéb torták , Piskóták

Hozzávalók

memarti memarti receptje

Elkészítés

Elkészítés

A 6 tojásból, 6 evőkanál cukorból, 7 evőkanál lisztből piskótát sütünk egy gáztepsiben és kettévágjuk.
Megismételjük a másik 6 tojással, 6 evőkanál cukorral és 7 evőkanál liszttel, így összesen 4 piskótalapunk lesz.
A Dr. Oetker Házi Krémes krémet az előírás szerint elkészítjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük, ízlés szerint porcukorral édesítjük, és a felét belekeverjük a Házi Krémes krémbe. Megtöltjük a piskótalapokat.
A tortát vékonyan bevonjuk a maradék tejszínhabbal. A tetszőleges mintát fogvájóval előrajzoljuk a tejszínhabon (ez a torta Márton-napi bálra készült.) A maradék habot annyi részre osztjuk, ahány színre szükségünk van, és habzsák segítségével kidolgozzuk a mintát a torta tetején.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!