Rózsás torta
Hozzávalók
A nagyobbik formához:
A kisebbik formához:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A pudingot megfőzzük, kihűtjük és elkeverjük a margarinnal! A tejszínt kemény habba verjük es színezzük!
Az alsó piskótára rákenjük a pudingos krémet, majd rátesszük a másik piskótát. A tetejére a kisebb piskóták kerülnek! Az egészet bevonjuk a tejszínhabbal!
Tortadíszítő segítségével kacskaringós mintákat nyomuk rá, gyöngyöcskékkel és cukor (vagy marcipán) rózsákkal díszítjük!!!
Rózsás torta
Hozzávalók
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A pudingot megfőzzük, kihűtjük és elkeverjük a margarinnal! A tejszínt kemény habba verjük es színezzük!
Az alsó piskótára rákenjük a pudingos krémet, majd rátesszük a másik piskótát. A tetejére a kisebb piskóták kerülnek! Az egészet bevonjuk a tejszínhabbal!
Tortadíszítő segítségével kacskaringós mintákat nyomuk rá, gyöngyöcskékkel és cukor (vagy marcipán) rózsákkal díszítjük!!!
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?