Finom almatorta
Hozzávalók
Finom almatorta
Karamellizáláshoz:
Elkészítés
Elkészítés
A tésztát 26 cm átmérőjű formába tesszük. A tésztája nem folyékony!
750 g almát meghámozunk, felszeletelünk. A szeleteket megvágjuk és ráteszünk a tésztára. 30-40 percet sütjük. Miután kivesszük a sütőből 3 kanál baracklekvárt elkeverünk kis meleg vízzel és megkenjük a torta tetejét.
Alma helyett nagyon finom körtével is.
Finom almatorta
Hozzávalók
Finom almatorta
Karamellizáláshoz:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tésztát 26 cm átmérőjű formába tesszük. A tésztája nem folyékony!
750 g almát meghámozunk, felszeletelünk. A szeleteket megvágjuk és ráteszünk a tésztára. 30-40 percet sütjük. Miután kivesszük a sütőből 3 kanál baracklekvárt elkeverünk kis meleg vízzel és megkenjük a torta tetejét.
Alma helyett nagyon finom körtével is.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?