Gyümölcstorta pudinggal
Hozzávalók
Gyümölcstorta pudinggal
Elkészítés
Elkészítés
Elővesszük a tortaformát, kivajazzuk, kilisztezzük és beleöntjük a tésztát, majd 180-200 fokon megsütjük. Kb. negyed óra, de ha szép aranybarna a tészta teteje kész is (szúrni lehet, hogy megnézzük jó-e, ha ragad még sülnie kell)
Közben megfőzzük a vanília pudingot, ha kész a piskóta, kivesszük a formából, tetejére öntjük a pudingot, rávagdossuk a gyümölcsöket (minél többet, annál finomabb :)) Eper, barack, ananász, szőlő, bármi jó rá!
Ha ez is kész, gyorsan megfőzzük a tortazselét, és hagyjuk picit kihűlni, majd kanalazva, (hogy ne ázzon el a piskóta) ráöntjük a gyümölcsökre!
Hagyjuk kihűlni, be a hűtőbe. Ha jó hideg, akkor jó étvágyat hozzá!!
Tálalás
Tárolás
Gyümölcstorta pudinggal
Hozzávalók
Gyümölcstorta pudinggal
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Elővesszük a tortaformát, kivajazzuk, kilisztezzük és beleöntjük a tésztát, majd 180-200 fokon megsütjük. Kb. negyed óra, de ha szép aranybarna a tészta teteje kész is (szúrni lehet, hogy megnézzük jó-e, ha ragad még sülnie kell)
Közben megfőzzük a vanília pudingot, ha kész a piskóta, kivesszük a formából, tetejére öntjük a pudingot, rávagdossuk a gyümölcsöket (minél többet, annál finomabb :)) Eper, barack, ananász, szőlő, bármi jó rá!
Ha ez is kész, gyorsan megfőzzük a tortazselét, és hagyjuk picit kihűlni, majd kanalazva, (hogy ne ázzon el a piskóta) ráöntjük a gyümölcsökre!
Hagyjuk kihűlni, be a hűtőbe. Ha jó hideg, akkor jó étvágyat hozzá!!
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?