Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gyümölcstorta pudinggal

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Gyümölcstorta pudinggal

4 ek. liszt
4 ek. cukor
4 db tojás
gyümölcsök
0,5 l tej
vaj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjét kemény habbá verjük, szép lassan hozzá forgatjuk először a sárgáját, azután a félig púpozott 4 evőkanál cukrot, illetve a szintén félig púpozott 4 evőkanál lisztet kanalanként, nehogy csomós legyen a tészta!
Elővesszük a tortaformát, kivajazzuk, kilisztezzük és beleöntjük a tésztát, majd 180-200 fokon megsütjük. Kb. negyed óra, de ha szép aranybarna a tészta teteje kész is (szúrni lehet, hogy megnézzük jó-e, ha ragad még sülnie kell)
Közben megfőzzük a vanília pudingot, ha kész a piskóta, kivesszük a formából, tetejére öntjük a pudingot, rávagdossuk a gyümölcsöket (minél többet, annál finomabb :)) Eper, barack, ananász, szőlő, bármi jó rá!
Ha ez is kész, gyorsan megfőzzük a tortazselét, és hagyjuk picit kihűlni, majd kanalazva, (hogy ne ázzon el a piskóta) ráöntjük a gyümölcsökre!
Hagyjuk kihűlni, be a hűtőbe. Ha jó hideg, akkor jó étvágyat hozzá!!

Tálalás

Tejszínhabbal szeletelve tálaljuk.

Tárolás

Hűvős helyen vagy hűtőben.
Gyümölcstorta pudinggal

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
35 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
31 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!