Joghurtos-gyümölcstorták
Hozzávalók
Piskótához:
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés
Gyümölcsök megmosása.
Elkészítés
A tejszínt felverjük a habfixálóval és a mixer segítségével, majd a joghurtot is habosra felverjük a Bourbon vaníliás cukorral együtt és összekeverjük a tejszínnel. A gyümölcsöket összevagdaljuk, ha szükséges, ha nem, egészben a tejszínes-joghurtos krémbe keverjük.
A kihűlt piskótát két vagy három helyen elvágjuk és megkenjük a krémmel, majd a maradék krémmel az oldalát és tetejét is bevonjuk.
Ezután a 125 ml tejszínt felverjük a habfixálóval együtt a mixerrel és habzsák segítségével díszítjük a tortát. Mikor ezzel megvagyunk, a gyümölcsöket is felszeleteljük és díszítjük vele a tortát vagy a fondant virágokkal és cukor gyönggyel.
Joghurtos-gyümölcstorták
Hozzávalók
Piskótához:
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Gyümölcsök megmosása.
Elkészítés
A tejszínt felverjük a habfixálóval és a mixer segítségével, majd a joghurtot is habosra felverjük a Bourbon vaníliás cukorral együtt és összekeverjük a tejszínnel. A gyümölcsöket összevagdaljuk, ha szükséges, ha nem, egészben a tejszínes-joghurtos krémbe keverjük.
A kihűlt piskótát két vagy három helyen elvágjuk és megkenjük a krémmel, majd a maradék krémmel az oldalát és tetejét is bevonjuk.
Ezután a 125 ml tejszínt felverjük a habfixálóval együtt a mixerrel és habzsák segítségével díszítjük a tortát. Mikor ezzel megvagyunk, a gyümölcsöket is felszeleteljük és díszítjük vele a tortát vagy a fondant virágokkal és cukor gyönggyel.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?