Vakondtúrás
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Elkészítés
Elkészítés
A sárgáját a cukorral habosra keverjük, belecsurgatjuk az olajat!
A lisztet összekeverjük a kakaóporral és a sütőporral, majd a fehérjehabbal váltakozva óvatosan a tojássárgához forgatjuk!
Kivajazott tortaformában megsütjük!
Miután a piskóta kihűlt óvatosan kikaparjuk a belsejét, úgy, hogy a piskótalap szélén kb. 2 cm széles perem maradjon! A kikapart tésztát durvára morzsoljuk!
3 banánt hosszába félbevágunk, majd a kikapart piskótalapba fektetjük! Lekenjük citromlével.
A habtejszínt a porcukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük! Óvatosan beleforgatjuk a reszelt csokit.
Ezt a habot félkör alakba felpakoljuk a banánokra, és a durvára morzsolt piskótával befedjük mindenhol! (óvatosan nyomkodjuk)
Vakondtúrás
Hozzávalók
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A sárgáját a cukorral habosra keverjük, belecsurgatjuk az olajat!
A lisztet összekeverjük a kakaóporral és a sütőporral, majd a fehérjehabbal váltakozva óvatosan a tojássárgához forgatjuk!
Kivajazott tortaformában megsütjük!
Miután a piskóta kihűlt óvatosan kikaparjuk a belsejét, úgy, hogy a piskótalap szélén kb. 2 cm széles perem maradjon! A kikapart tésztát durvára morzsoljuk!
3 banánt hosszába félbevágunk, majd a kikapart piskótalapba fektetjük! Lekenjük citromlével.
A habtejszínt a porcukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük! Óvatosan beleforgatjuk a reszelt csokit.
Ezt a habot félkör alakba felpakoljuk a banánokra, és a durvára morzsolt piskótával befedjük mindenhol! (óvatosan nyomkodjuk)
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?